Liber de contract dupa ce si-a reziliat intelegerea cu FC Vaslui, Lucian Burdujan se va alatura de miercuri lotului Stelei, au anuntat oficialii gruparii din Ghencea. Desi i-au avut in atentie pe Junior Moraes sau Gerlem, ros-albastrii l-au ales pe fostul rapidist pentru a fi inlocuitorul grecului Pantelis Kapetanos, transferat la CFR Cluj.

Lucian Burdujan, la SteauaFoto: Agerpres

"Am vorbit cu patronul si am decis sa nu facem o oferta pentru Gerlem. Pentru Moraes s-a facut o oferta mult prea mare. Este un jucator bun, dar nu putem lua un jucator pe care se cer atat de multi bani. Ofertele din strainatate sunt niste bazaconii. Una e sa oferi un jucator unei echipe si alta este sa primesti o oferta", a declarat Mihai Stoica. (sport.ro)

"Mai mult ca sigur, un atacant roman va veni maine (n.r. miercuri). Este vorba de Lucian Burdujan. Este un jucator puternic, rapid, cu experienta la nivel de top. Este un jucator liber, a acceptat conditiile pe care i le-am oferit fara sa negocieze", a adaugat oficialul stelist.

In varsta de 27 de ani, Burdujan a mai evoluat la Ceahlaul Piatra Neamt (2002-2004), Rapid (2004-2008) si FC Vaslui (2008-2011). Atacantul moldovean a marcat 36 de goluri in cele 166 de meciuri jucate in Liga 1.