CFR Cluj a obtinut o noua victorie luni, in penultimul meci amical din stagiul de pregatire din Antalya, impunandu-se cu 2-1 in fata echipei croate NK Lokomotiva Zagreb. Intr-un alt amical de luni, liderul Otelul Galati s-a impus la scor in fata polonezilor de la GKS Belchatow, scor 6-0, Marius Pena inscriind de patru ori.

Otelul viseaza la primul titlu din istorieFoto: Agerpres

Dupa jumatate de ora de joc, Cadu a deschis scorul in partida cu Lokomotiva Zagreb (locul 13 in campionatul croat), inscriind dintr-o lovitura libera indirecta de la marginea careului mic. Croatii au egalat in repriza a doua (minutul 52), dintr-un penalty obtinut ca urmare a unui fault a lui Nuno Claro. Kone a marcat golul victoriei in finalul partidei, cu un sut din afara careului.

Echipa de start: Nuno Claro, Panin, Cadu, Rada, Edimar, Kivuvu, Hora, Peralta, De Zerbi, Nicoara, Batin

Au mai evoluat Minca, Nuno Diogo, Bastos, Bud, E. Kone, Negrut, Paun

Otelul Galati i-a invins luni pe polonezii de la GKS Belchatow (locul sase in campionatul intern) scor 6-0, in primul meci amical din stagiul de pregatire din Cipru, golurile moldovenilor fiind marcate de Gabriel Giurgiu ('38-penalty), Laurentiu Iorga ('39) si Marius Pena ('50, '52, '81, '83).

"Sunt multumit de jocul elevilor mei, au aratat disponibilitate de joc si de efort foarte buna. A fost un amical reusit, iar victoria conteaza pentru ca imi doresc rezultate bune si in amicale. Ma bucura ca au aratat o mare pofta de goluri, de fapt asta lucram zi de zi la antrenamente. Sunt convins insa ca vor veni si jocuri in care va trebui sa muncim foarte mult pentru a marca un gol, asa ca acest meci e deja istorie pentru noi. Avem conditii foarte bune in Cipru. Vremea este foarte buna, terenurile sunt excelente. Speram sa ne pregatim foarte bine pentru ca ne asteapta un retur de campionat foarte greu", a declarat Dorinel Munteanu, potrivit site-ului oficial al echipei.

Echipa de start: Grahovac, Cojoc, Perendija, Costin, Petean, Neagu, Giurgiu, Iorga, Paraschiv, Ochirosii, Punosevac.

Au mai jucat: Branet, Abraham, Cojoc, Petean, Sarghi, Miselaricu, Sipovici, Filip, Viglianti, Bus, Ibeh, Borbely, Pena