Federatia Romana de Fotbal a anuntat, prin vocea lui Ionut Lupescu, ca a demarat negocierile pentru a participa la un turneu amical in luna iunie, tricolorii urmand sa intalneasca nationala Braziliei. Partida va avea loc in data de 7 iunie. Astfel, in 2011, tricolorii isi vor masura fortele cu doua dintre cele mai puternice prime reprezentive ale lumii: Argentina (cu ocazia inaugurarii National Arena) si Brazilia.

Echipa nationala a RomanieiFoto: AGERPRES

"Vom juca cu Argentina si Brazilia in acelasi an! Ne gandim sa jucam un meci tot la Bucuresti in compania reprezentativei Uruguayului. Ramane sa stabilim ultimele detalii" - Ionut Lupescu, director general FRF (Realitatea FM).

In cadrul turneului de pregatire din luna iunie, Romania va intalni Brazilia pe 7 iunie si Columbia pe 11 iunie. De asemenea, tot in 2011, prima reprezentiva se va duela cu Argentina, in data de 11 august (atunci cand va avea loc inaugurarea National Arena). In plus, echipa pregatita de Razvan Lucescu va mai intalni Franta, intr-o partida contand pentru preliminariile Euro 2012.