Presedintele echipei Fiorentina, Andrea Della Valle, a confirmat reintegrarea internationalului roman Adrian Mutu in formatia "viola", declarand ca intoarcerea pe teren a jucatorului este doar o chestiune de cateva zile si depinde doar de antrenorul Sinisa Mihajlovic. Della Valle a confirmat insa ca Mutu nu va juca in urmatorul meci al Fiorentinei, contra Parmei.

Adrian MutuFoto: Reuters

"Pentru revenirea lui Mutu m-am consultat cu echipa, dar decizia finala mi-a apartinut. Sunt proprietarul Fiorentinei si la bine sau la rau deciziile le iau eu. Am decis sa-i mai dau o ultima sansa si acum va trebui sa ne recastige increderea. Mutu va trebui sa confirme pe teren ceea ce mi-a spus in discutia noastra privata. Trebuie sa munceasca si sa fie la dispozitia echipei, antrenorul urmad a decide cand si cat il va folosi", a declarat della Valle, citat de presa italiana.

"Revenirea lui Mutu pe teren este doar o chestiune de cateva zile. El va trebui sa-si intre in ritm, de aceea cu siguranta nu va juca in partida cu Parma", a adaugat presedintele Fiorentinei.

Fiorentina a castigat cu scorul de 1-0 partida etapei a XXIII-a, disputata miercuri impotriva celor de la Genoa. Echipa "viola" e pe locul al 11-lea in Serie A, cu 28 de puncte acumulate, fiind la noua puncte de ultimul loc ce asigura prezenta in cupele europene.