Realul a pierdut cu 1-0 pe terenul Osasunei, iar acum galacticii se afla la nu mai putin de sapte puncte in spatele rivalei FC Barcelona (liderul din Primera Division). Echipa pregatita de Jose Mourinho a gasit vinovatul pentru infrangerea neasteptata de duminica seara - publicul gazda al partidei. "A fost o atmosfera de batalie, nu a existat pic de fair-play", a declarat Cristiano Ronaldo despre comportamentul suporterilor echipei Osasuna.

Ronaldo, deranjat de suporterii Osasunei Foto: Reuters

La mai multe actiuni ale Realului, sustinatorii Osasunei au aruncat o a doua minge pe teren, moment in care arbitrul, conform regulamentului, a fost nevoit sa intrerupa partida. Totul se intampla in momentul in care oaspetii aveau actiuni de atac periculoase.

"Din punctul meu de vedere, atmosfera a fost oribila, ca intr-o batalie. Cei care se ocupa de fotbal ar trebui sa ia masuri, nu este bine pentru copii si pentru imaginea fotbalului ca asa ceva sa se intample. Sa nu uitam ce s-a intamplat cu Casillas in meciul de la Sevilla (nr. a primit o sticla in cap). Acest fel de comportament este inadmisibil. A fost o lupta oarba, impotriva unei echipe care a marcat o data dintr-un singur sut. Trebuie sa gandim pozitiv, va fi greu, dar inca suntem optimisti. Fotbalul depinde de rezultate, totul este posibil", a declarat Cristiano Ronaldo pentru presa iberica.

"Nu am ce sa le reprosez jucatorilor, au dat totul pentru a castiga. In fotbal, poti sa pierzi sau poti sa castigi puncte. Nu cred ca am meritat azi (nr. duminica) sa fim invinsi, dar asta este viata. Nu vreau sa comentez prea mult despre comportamentul publicului, ati vazut si voi ce s-a intamplat acolo" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

Clasament:

1. Barcelona 58 puncte

2. Real Madrid 51p

3. Villarreal 42p

4. Valencia 40p

5. Espanyol 37p

6. Athletic Bilbao 35p

7. Atletico Madrid 30p

8. Sevilla 30p

9. Real Sociedad 28p

10. Getafe 27p

11. Real Mallorca 27p

12. Sporting Gijon 22p

13. Hercules 22p

14. Deportivo La Coruna 22p

15. Real Zaragoza 22p

16. Osasuna 21p

17. Racing Santander 20p

18. Levante 18p

19. Almeria 17p

20. Malaga 17p

Vezi aici momentul in care suporterii gazdelor arunca cu mingi pe teren: