Dinamo Bucuresti a remizat, duminica, in meciul amical jucat impotriva campioanei Serbiei, Partizan Belgrad, scor 0-0, inregistrand a doua partida consecutiva in care nu primeste gol. In stagiul de pregatire din Spania, FC Timisoara i-a intalnit duminica pe cehii de la Sparta Praga, incheiand partida la egalitate, scor 0-0.

Dinamo, egal cu Partizan BelgradFoto: fcdinamo.ro

Dinamo a avut destule ocazii prin care putea deschide scorul, insa suturile lui Kone, Ganea, Danciulescu si Diabate au ocolit poarta sarbilor. "Meritam sa castigam pentru ca am avut mai multe ocazii de gol. Am intalnit o echipa foarte buna, de Liga Campionilor, cu un lot valoros. Noi am inceput sa ne reglementam faza de aparare, e al doilea meci in care nu primim gol si sunt multumit de asta. In faza de atac mai trebuie sa lucream si sa gasim o formula", a declarat Ioan Andone la finalul meciului.

Echipa de start a lui Dinamo: Curca, Rubio, Grigore, Moti, Craciun, Torje, Kone, Patrascu, V. Munteanu, Ganea, Alexe. Au mai intrat: C. Munteanu, Danciulescu, Bordeanu, Naumovski, Diabate, Margaritescu si Stanescu.

FC Timisoara a incheiat si ea la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat impotriva celor de la Sparta Praga, antrenorul Dusan Uhrin Jr. declarandu-se multumit de prestatia elevilor sai: "Cred ca am reusit sa indeplinim ce trebuia, contra unei formatii foarte valoroase. Le-au lipsit si lor trei jucatori, dar asta nu i-a deranjat. Si ceilalti care au evoluat la Sparta sunt fotbalisti care au jucat in Liga Europa. Sunt multumit cu modul in care am jucat in repriza a doua. Am tinut ca Zicu sa joace toate cele 90 de minute, si-a indeplinit sarcinile, a facut un meci bun. Este devreme sa vorbim deocamdata despre conturarea unui prim 11".

Echipa de start: Pantilimon, Helder, Cisovsky, Luchin, Scutaru, Lavecchia, Alexa, Tames, Zicu, Ricketts, Goga. Au mai intrat: Nikolic, Magera, Burca si Rocha