Mario Ferri, un suporter cunoscut in Italia pentru desele sale intrari pe terenul de joc in timpul meciurilor de fotbal, a lansat acuzatii la adresa unui jucator al campioanei Italiei, Inter Milano. Ferri, poreclit "Il Falco", a marturisit ca un jucator al lui Inter i-a facut o propunere indecenta inainte de finala Mondialului Cluburilor din Abu Dhabi. "I-am zis ca nu sunt prostituata", a declarat suporterul italian.

Mario Ferri, acuzatii la adresa unui jucator de la Inter MilanoFoto: Agerpres

Ferri a reusit sa pacaleasca autoritatile si sa paraseasca tara in luna decembrie, pentru a pleca la Abu Dhabi, acolo unde Inter Milano a disputat meciurile din Mondialul Cluburilor. La intoarcerea in tara, in 29 decembrie, suporterul a fost arestat, pentru numeroasele sale intrari pe terenul de fotbal in timpul meciurilor. Ferri a primit un an cu suspendare si are interdictie de a parasi orasul sau, Montesilvano.

La iesirea din inchisoare, suporterul a povestit cotidianului Il Centro ca a primit o propunere indecenta din partea unui jucator al lui Inter. "L-am cunoscut la o discoteca din Milano si intre noi a nascut o prietenie normala: ne-am trimis sms-uri, am vorbit la telefon, dar nimic mai mult. La Abu Dhabi m-am dus la hotelul in care era cazata echipa pentru a-i saluta pe jucatori. Jucatorul respectiv mi-a cerut sa ma apropii pentru a-mi vorbi si mi-a propus sa mergem in camera sa in schimbul a 4.000 de euro. I-am spus ca nu, sunt heterosexual si nu prostituata", a declarat suporterul, citat de agentia italiana ANSA.

Ferri nu a vrut sa dezvaluie identitatea jucatorului de la Inter, declarand insa ca va dezvalui numele acestuia daca va putea sa participe la un reality-show din Italia. De asemenea, suporterul italian sustine ca are si dovezi pentru a proba acuzatiile sale. "Am trei mesaje in care se face clar referire la propunerea sa, la bani si la refuzul meu. In afara de mesaje am si marturiile prietenilor mei care m-au vazut in compania lui. Nu pot sa spun daca e sau nu italian. Voi spune cine e doar la ".