Adrian Mutu a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre situatia sa actuala, fotbalistul cerandu-si scuze public catre Fiorentina si catre fanii formatiei Viola. "Am fost sfatuit gresit, a fost o perioada foarte grea pentru mine. Am gresit si imi cer scuze, nu vreau sa plec de la Fiorentina", a declarat Mutu.

Adrian Mutu, evolutie stearsa contra lui JuveFoto: Reuters

"Sunt inca aici pentru ca vreau sa joc din nou. A fost o perioada dificila. Inainte de a vorbi, am dorit sa aflu care este situatia. Nu sunt aici pentru a ma plange, ci pentru a spune ca imi pare rau pentru ceea ce mi s-a intamplat mie si Fiorentinei. Am inteles ca am gresit atunci cand am plecat si mi-am lasat coechipierii, antrenorul si clubul inainte de meciul cu Bologna, insa am fost sfatuit gresit", a declarat Adrian Mutu (conform Mediafax).

Vrea sa ramana la Fiorentina

"Responsabilitatea imi apartine in totalitate. Am cerut deja scuze echipei si lui Mihajlovici in urma cu doua saptamani, trebuia sa le dau explicatii. Imi cer scuze pentru cuvintele spuse de impresarii mei la adresa conducerii, acele cuvinte nu reflecta punctul meu de vedere. Atunci cand am spus ca ma simt dator fata de oras era adevarat, cred asta si acum, de aceea doresc sa raman la Florenta si sa-i rasplatesc pe fani pentru afectiunea cu care m-au inconjurat chiar si in aceste momente, ca dupa toate celelalte probleme", a completat Mutu.

Spera ca va fi reprimit la echipa

"Ce raspuns astept de la Andrea Della Valle? Speranta ca ma voi intoarce am avut-o intotdeauna, insa ei sunt cei care hotarasc ce este mai bine de facut. Mi s-a parut corect sa fac eu primul pas. Ultimea mea actiune (renuntarea la colaborarea cu fratii Becali) nu a fost convenita cu clubul, insa sunt fericit ca mi-au permis sa vorbesc aici (n.r. - la stadion) - Adrian Mutu (conform Mediafax).

A avut incredere in fratii Becali

"Am avut incredere in Ioan Becali, pentru ca sunt persoane pe care le cunosc de multi ani si nu m-am gandit ca ma vor sfatui gresit. Eu pe piata transferurilor? Eu sunt aici si nu ma consider pe piata, sunt aici de 5 ani", a conchis Adrian Mutu.

Dupa ce a parasit cantonamentul echipei, fara nicio explicatie, inainte de partida cu Bologna, Adrian Mutu a fost scos din lotul echipei Fiorentina. In plus oficialii echipei italiene au hotarat sa-l treaca pe linie moarta pe atacant, acesta nefiind nici macar pe lista de transferuri.