Junior Moraes s-a inteles cu Steaua in privinta unei mutari in Ghencea, fotbalistul Gloriei urmand sa incaseze un salariu de 120.000 de euro pe sezon. Pentru ca transferul sa fie perfectat lipseste doar acordul Bistritei cu formatia bucuresteana. "Puteam sa plec in strainatate pe mai multi bani, dar eu doresc sa ma bat pentru titlu si Liga Campionilor. Vreau sa-l fac uitat pe Stancu", a declarat atacantul brazilian.

Junior MoraesFoto: AGERPRES

Conform ultimelor declaratii , Jean Padureanu a precizat ca doreste un milion de euro in schimbul fotbalistului si 30% dintr-un viitor transfer al lui Moraes.

"Nu cred ca mai stau mult la Bistrita. Eu am ajuns la un acord cu Steaua, acum mai trebuie sa se inteleaga cluburile. Am acceptat salariul oferit de Gigi Becali. Puteam sa plec in strainatate pe mai multi bani, dar eu doresc sa ma bat pentru titlu si pentru Liga Campionilor. Simt ca pot sa ajut Steaua si sa il fac uitat pe Stancu. Doresc sa ajung si eu golgheter in Liga I", a declarat Junior Moraes pentru prosport.

Brazilianul va avea un salariu de 120.000 de euro la Steaua, va incasa o prima de instalare de 300.000 de euro si va fi impresariat de fratii Ioan si Victor Becali. "Moraes va fi reprezentat de noi. Nu va fi nicio problema ca Steaua sa se inteleaga cu Jean Padureanu. E un jucator bun care a calitati reale de fotbalist adevarat, dar deocamdata a demonstrat asta la o echipa mica" - Victor Becali (gsptv).

"E un atacant foarte bun. Sunt problemele clubului pe care nu le cunosc foarte bine. Mai ramane ca Steaua sa se inteleaga cu noi. Nu are nicio oferta de la Rapid. Este un jucator foarte bun cu care Steaua poate rezolva meciuri. Cred ca nu mai este un atacant ca el in Romania. Este un baiat admirabil. E un familist convins. El intelege ca Bistrita nu e Bucuresti. Se poate impune prin ceea ce face"" - Nicolae Manea, antrenor Gloria Bistrita (gsptv).

In aceasta iarna, Steaua s-a despartit de doi dintre atacantii sai, Bogdan Stancu (transferat la Galatasaray) si Pantelis Kapetanos (si-a reziliat intelegerea cu formatia din Ghencea) parasind formatia ros-albastra.