Recunoaste ca 2010 a fost un an slab, dar spera ca 2011 sa fie o revansa pentru echipa nationala a Romaniei. Selectionerul Razvan Lucescu crede in calificarea tricolorilor la Euro 2012 pentru ca la prima reprezentativa s-a format un grup bun, cu jucatori seriosi. "Toti jucatorii tineri pot invata din povestea lui Mutu", a precizat Lucescu junior despre ultimele patanii ale atacantului Fiorentinei.

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

"Este un an important, la fel precum ceilalti. Anul trecut a fost foarte slab si acum asteptam revansa. Este un an important pentru fotbalul romanesc si sper ca vom reusi sa ne calificam mai departe. Sunt increzator, pentru ca avem un grup bun, care isi doreste acest lucru, cu jucatori seriosi", a declarat Razvan Lucescu la Dolcesport.

Tinerii trebuie sa invete din pataniile lui Mutu

"Am crezut in Mutu, dar faptul ca nu a jucat atata timp este o problema. Este o poveste de viata si nu vreau sa o comentez. Toti jucatorii tineri pot invata din ea" - Razvan Lucescu.

Va pune baza pe reprezentativa de tineret

"La turneul din Cipru vreau sa vedem niste jucatori care au evoluat la echipa nationala de tineret. Multi dintre ei au confirmat in Liga I. Este un prilej sa pregatim meciul cu Bosnia. La acest turneu vor participa Ucraina, Suedia si Cipru. Vor fi probabil 30 de jucatori, pentru a acoperi doua zile la rand", a completat Razvan Lucescu (Dolcesport).