Galatasaray Istanbul a anuntat, pe site-ul oficial, transferul atacantului Bogdan Stancu, precum si a altor doi jucatori: portarul columbian Robinson Zapata, venit pe gratis de la Steaua, si mijlocasul Yekta Kurtulus, venit de la Kasimpasa.

Stancu si Zapata, la GalatasarayFoto: galatasaray.org

Potrivit celor de la Galatasaray, columbianul Zapata a semnat un contract valabil pentru un sezon si jumatate, in timp ce Stancu si Kurtulus au semnat pentru patru ani si jumatate.

Transferat pentru 5,6 milioane de euro, Bogdan Stancu va primi de la noua sa echipa 500.000 de euro la semnatura si, pe langa salariul de 1,3 milioane de euro pe an, diferite bonusuri. Potrivit agentului Victor Becali, atacantul roman va fi recompensat cu 10.000 de euro pentru fiecare meci in care este titular, 7.500 de euro daca va fi rezerva si 5.000 de euro daca va sta in tribune.

Galatasaray, echipa antrenata de Gheorghe Hagi, se afla pe locul al noualea in clasamentul primei ligi din Turcia, cu 23 puncte acumulate in 17 etape, la o distanta de 19 puncte fata de liderul Trabzonspor. Urmatorul meci al Galatei in campionat va avea loc duminica, 23 ianuarie, urmand a intalni pe Sivasspor, echipa aflata pe locul al 15-lea.