Adrian Mutu a fost aspru pedepsit pentru ca a parasit cantonamentul inainte de un meci (150.000 de euro), iar acum Fiorentina pregateste inca o amenda pentru fotbalistul roman. Motivul este unul simplu: a participat la un joc de fotbal in sapte fara sa ceara autorizatia clubului, informeaza presa din Peninsula.

Adrian MutuFoto: Reuters

150.000 de euro a fost pretul scump platit de Mutupentru ca a plecat din cantonamentul echipei inainte de o partida din campionatul Italiei. Seria amenzilor pare sa nu se opreasca pentru fotbalistul roman, Adrian urmand sa primeasca inca o palma financiara din partea Fiorentinei.

Conform Gazzetta dello Sport, peninsularii au gasit un nou motiv de a-i lua romanului din bani. "Pentru Mutu se apropie o noua amenda", au titrat jurnalistii italieni.

Motivul pentru care va fi din nou amendat

Adrian Mutu a jucat, impreuna cu mai multi prieteni, fotbal in sapte, fara sa ceara autorizatia Fiorentinei. Francesco Flachi, jucator suspendat 12 ani pentru dopaj, a facut si el parte dintre cei care au evoluat.

Cum Mutu nu a cerut aprobarea echipei pentru a juca, Fiorentina il va amenda, mai mult ca sigur, pe internationalul roman. In acest moment, Adrian Mutu nu mai face parte din lotul echipei de Serie A, dar nu este prezent nici pe lista de transferuri.