Adrian Mutu plateste scump momentul sau de razvratire din urma cu o saptamana, cand a parasit antrenamentul echipei Fiorentina, fara nicio explicatie. Exclus din lotul echipei din Florenta si scos de pe lista de transferuri, atacantul roman a primit si o amenda uriasa de la clubul la care activeaza inca din 2006.

Adrian Mutu, evolutie stearsa contra lui JuveFoto: Reuters

Marginalizat la Fiorentina dupa ultimele incidente, Adrian Mutu s-a antrenat marti singur pe Artemio Franchi, urmand ca in zilele urmatoare sa aiba la dispozitie si un preparator fizic. Soarta atacantului roman este incerta, Fiorentina vrand sa-l faca pe Mutu sa plateasca pentru repetatele scandaluri iscate, clubul declarand ca-l va actiona in judecata.

Potrivit violanews.com, Fiorentina a hotarat sa-i aplice si o amenda uriasa internationalului roman. Astfel, Mutu va trebui sa plateasca 150.000 de euro pentru ca a parasit echipa inainte de antrenament, fara a oferi vreo explicatie colegilor sau oficialilor.

Problemele lui Mutu cu echipa Fiorentina au aparut la inceputul anului 2010, atunci cand atacantul a fost depistat pozitiv la doua teste antidoping. Romanul a fost suspendat pentru noua luni, iar clubul italian i-a scazut salariul. Viata personala a lui Mutu a fost si ea in prim-plan in aceasta perioada, fotbalistul fiind acuzat ca a batut un ospatar.

Fiorentina a trecut cu vederea aceste incidente, insa dupa ce in decembrie Mutu nu s-a prezentat la un antrenament, motivand prin sms ca este inzapezit, si dupa ce saptamana trecuta a parasit antrenamentul, clubul italian a hotarat sa ia masuri impotriva atacantului. Desi nu il mai vrea pe roman, Fiorentina l-a scos pe Mutu de pe lista de transferuri si viitorul sau sta sub semnul intrebarii.