Consiliul de Administratie al U Craiova a hotarat, marti seara, sa-l suspende pe termen nelimitat pe antrenorul Victor Piturca, de pregatirea echipei urmand sa se ocupe un staff tehnic interimar (va fi numit in data de 14 ianuarie 2011). Fostul selectioner al Romaniei avea un contract pe cinci ani cu echipa din Banie, Piturca venind la formatia alb-albastra in etapa a VI-a a Ligii 1.

Victor Piturca, indepartat din BanieFoto: AGERPRES

Comunicatul oficial al Universitatii Craiova:

"Consiliul de administratie al SC Fotbal Club "U" Craiova SA a hotarat urmatoarele:

- suspendarea contractului de munca, pe o perioada nedeterminata, al domnului PITURCA VICTOR;

- suspendarea contractului de munca, pe o perioada nedeterminata, al domnului NEAGOE EUGEN;

- suspendarea contractelor de munca, pe o perioada nedeterminata, ale domnilor BOLDICI GABRIEL, CRISTESCU SILVIAN, TUDOR MARTIN, DIMA MARIUS, MARIN FLORIN;

Amanarea reunirii lotului de jucatori al FC UNIVERSITATEA CRAIOVA pentru ziua de vineri, 14 ianuarie 2011.

Pana duminica, 16 ianuarie 2011, va fi numit un staff tehnic interimar.

Director General,

Adrian Mititelu".

Disputa dintre Mititelu si Piturca a pornit de la lipsa banilor, fostul selectioner protestand fata de faptul ca jucatorii nu si-au luat salariile la timp. Aceste acuze l-au deranjat pe patron, iar relatiile dintre cei doi s-au racit considerabil.

In plus, Adrian Mititelu a mai precizat in nenumarate randuri ca Victor Piturca are o putere mult prea mare la echipa, rolul patronului fiind in ultima perioada unul mai mult decorativ. Omul de afaceri oltean nu a fost de acord cu preluarea controlului clubului de catre managerul general (nr. Piturca), iar decizia suspendarii a venit marti seara.