"Poate sa fie si cel mai bun jucator din lume. Cu asa comportament, nu il vreau", a declarat Sinisa Mihajlovic despre Adrian Mutu. Fiorentina a facut mai multe plangeri catre Federatia Italiana de Fotbal, oficialii formatiei Viola dorind sa nu-i plateasca fotbalistului tot salariul. In plus, pentru italieni a aparut si varianta de a-l suspenda pe Mutu pentru urmatoarele 18 luni, atat cat mai are contract cu formatia din Serie A. In aceste conditii, cariera lui Adrian s-ar apropia simtitor de final.

"Poate sa fie si cel mai bun jucator din lume, cu un asemenea comportament, nu il vreau, nu mai am nevoie de el", sunt cuvintele lui Sinisa Mihajlovic in legatura cu fotbalistul roman, conform Gazzetta dello Sport.

Fiorentina a facut mai multe plangeri catre Lega Calcio, formatia italiana dorind sa nu-i mai plateasca lui Mutu toti banii din contract, la fel cum s-a intamplat si pe perioada suspendarii pentru consum de sibutramina.

In alta ordine de idei, peninsularii iau in considerare si o suspendare pentru urmatoarele 18 luni. Este exact perioada in care Mutu mai are contract cu Fiorentina.

In acest caz, situatia lui Adrian ar deveni una extrem de complicata. In varsta de 32 de ani, fotbalistul s-ar apropia simtitor de finalul carierei.