Cu toate ca vine dupa o partida castigata (3-0 in amicalul cu Hannover 96), Gica Hagi este in continuare criticat. Ultimul atac vine din partea fostului jucator al Galatei, Sergen Yalcin. "Nu cred ca Hagi va reusi sa rezolve problemele mari de la echipa. Parca pentru Hagi camasa de antrenor este prea mare", a precizat fostul international turc.

Gica Hagi Foto: Reuters

"Mie nu imi place politica de transferuri in care se afla Hagi. Aceasta politica nu va duce nicaieri echipa Galatasaray. Problemele din echipa vor continua. Nu cred ca aceste treburi se fac dupa un anumit sistem, iar daca acest lucru nu se rezolva si sezonul urmator va aduce pierderi. Este greu sa obtii succese cu acest lot. Sunt probleme importante in echipa. Nu cred ca Hagi le va putea rezolva. La sfarsitul sezonului isi va face bagajele si va pleca. Hagi, chiar daca a fost extraordinar de talentat ca fotbalist, nu este un antrenor. Nu a trecut examenul de antrenor. Nici in primul lui mandat nu a avut succese. Parca pentru Hagi aceasta camasa este prea mare", a declarat Sergen Yalcin (conform Mediafax).

Mutu - o solutie buna pentru Galatasaray

"Daca ar veni Mutu, ar face treaba foarte buna. Cu siguranta va rezolva problemele importante. Mutu va creste forta ofensiva a echipei. Daca nu va veni Mutu, trebuie neaparat ca la echipa sa fie adus un jucator de acelasi calibru cu el", a adaugat Sergen.

Galatarasay a aratat insa o alta forma intr-o partida amicala sustinuta sambata seara, echipa pregatita de Gica Hagi trecand cu 3-0 de germanii de la Hannover 96. Au marcat Balta (19), Sarioglu (63) si Kazim (86).