Adrian Mutu s-a certat cu oficialii Fiorentinei, iar despartirea de formatia Viola este doar o chestiune de timp. Cu toate acestea, viitorul ar putea sa sune bine pentru jucator. Conform calciomercato.com, pentru fotbalistul roman a aparut varianta Inter, echipa unde a mai evoluat in anul 2000.

Adrian Mutu, evolutie stearsa contra lui JuveFoto: Reuters

Dupa mai multe episoade de indisciplina, Mutu va pleca in urmatoarea perioada de la Fiorentina. Sinisa Mihajlovic, unul dintre ultimii sustinatori ai romanului, s-a saturat de iesirile fotbalistului si

nu-l mai doreste in lotul sau de jucatori.

Presa din Peninsula a alocat spatii largi subiectului Mutu, iar unul dintre ultimele materiale vorbeste despre posibilitatea ca fotbalistul roman sa ajunga la Inter Milano.

Conform Calciomercato.com, fratii Becali (Victor si Ioan) au discutat deja cu Marco Branca, directorul de marketing al interistilor, in legatura cu o trecere a fotbalistului la campioana Europei.

Mutu a mai jucat pentru Inter in anul 2000, dar nu s-a putut impune si a fost transferat la Hellas Verona. In acest moment, internationalul roman este cotat la 7.5 milioane de euro de catre site-ul Transfermarkt.