Steaua a realizat, joi, cel de-al doilea transfer din aceasta pauza competitionala. Dupa ce l-au readus in Ghencea pe Nicolae Dica, ros-albastrii l-au cumparat pe fundasul dreapta al Pandurilor, Gabriel Matei. In varsta de 21 de ani, jucatorul a semnat un contract valabil pe cinci ani, insa va juca restul sezonului la echipa din Targu Jiu.

Gabriel Matei (stanga), din vara la SteauaFoto: Agerpres

"Cele doua cluburi au ajuns azi la o intelegere si din vara Gabriel Matei va fi jucatorul Stelei. Suma este buna pentru noi pe perioada aceasta de criza. Pana in vara el va pune umarul la atingerea obiectivului echipei noastre. Matei are caracter si va incerca sa arate ca are valoare de Steaua jucand cat mai bine in retur la noi. Ii doresc mult succes si la echipa noastra si la Steaua din vara dar si la nationala de tineret si de ce nu si la nationala mare unde cred ca va ajunge cat de curand", a declarat Eugen Parvulescu, presedintele executiv al clubului Pandurii, pentru site-ul oficial al echipei.

"E cea mai fericita zi din viata mea! Mi-am dorit enorm sa ajung la Steaua si nu-mi vine sa cred ca mi s-a indeplinit acest vis. Nici macar nu m-au interesat detaliile contractuale, am zis da pe loc", a declarat Matei pentru prosport.ro.

In varsta de 21 de ani, Matei a fost integralist in 17 din cele 18 meciuri jucate in turul Ligii 1. Fundasul a debutat in prima liga din Romania in octombrie 2009, adunand 32 de prezente in Liga 1.