Clubul turc Galatrasaray, la care antreneaza romanul Gheorghe Hagi, a anuntat joi, transferul de la CFR Cluj a mijlocasului argentinian Juan Emmanuel Culio. Contractul este valabil pentru trei sezoane si jumatate, argentinianul urmand a primi 800.000 de euro anual.

Culio paraseste CFR pentru GalatasarayFoto: AGERPRES

"Mijlocasul argentinian si clubul au ajuns la un acord definitiv. Ii uram succes in noul tricou", informeaza site-ul oficial al echipei din Istanbul. Galatasaray a platit 1 milion si jumatate de euro pentru transferul lui Culio, CFR urmand a primi alti 500.000 de euro la finalul sezonului actual.

"Sunt extrem de fericit. Sunt jucatorul lui Galatasaray. Am semnat pe trei ani si jumatate, e cea mai fericita zi din viata mea. E o onoare ca voi lucra cu Hagi, imi doream enorm acest lucru. Am semnat cu un club mare, totul e impresionant aici la Galatasaray. Multumesc Clujului ca m-a adus in Europa, in fotbalul mare. N-o sa uit niciodata ce a facut aceasta echipa pentru mine. Dupa 3 ani si jumatate era insa momentul sa fac un nou pas in cariera mea", a declarat Culio pentru cfrmania.ro.