Dupa ce si-a dat demisia de la Dinamo, fostul international Florin Prunea a semnat un contract cu o alta formatie din Liga 1: Astra Ploiesti. Prunea va fi noul manager sportiv al ploiestenilor, informatie confirmata luni de catre presedintele executiv al clubului, Petre Buduru.

Florin Prunea, presedinte executiv Poli IasiFoto: AGERPRES

"Presedintele executiv Petre Buduru confirma: in noua organigrama a FC Astra, manager sportiv este binecunoscutul exinternational Florin Prunea", informeaza site-ul oficial al clubului ploiestean.

"Portarul cu 40 de jocuri in echipa nationala a avut o cariera remarcabila, intinsa de-a lungul a doua decenii intre buturile echipelor Dinamo, U Cluj, Astra, Universitatea Craiova. FCM Bacau, FC Brasov, FC National, Erzurumspor (Turcia), Litex Loveci (Bulgaria), Skoda Xanthi (Grecia). A castigat campionatul si Cupa Romaniei cu Universitatea Craiova si cu Dinamo, insumand 353 de meciuri pe prima scena a fotbalului nostru si 14 aparitii in cupele europene. Dupa ce a pus manusile in vitrina amintirilor, a devenit conducator, afirmandu-se si in aceasta postura la Sindicatul fotbalistilor, F.R.F., Dinamo", se arata in comunicatul Astrei.