Dupa ce l-a instalat antrenor pe Leonardo (fost jucator si antrenor la AC Milan), Inter isi doreste sa mai dea o lovitura marii rivale locale prin aducerea lui Ricardo Kaka. Planurile campioanei Europei vor fi insa greu de indeplinit tinand cont de faptul ca englezii de la Chelsea au facut o mega oferta pentru Kaka - 50 de milioane de euro, informeaza presa iberica.

Kaka, la un pas de PSGFoto: AGERPRES

Cunoscut foarte bine de catre Carlo Ancelotti (au lucrat impreuna la AC Milan), Kaka este dorit pe Stamford Brigde. Pretul este unul de nerefuzat chiar si pentru Real Madrid - 50 de milioane de euro.

Revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de gazon mai multe luni, fotbalistul ar putea juca in week-end-ul viitor pentru Real in Primera Division.

"In acest moment, pentru Kaka sunt 90% sanse sa evolueze la Chelsea, cu toate ca este dorit mult si de Inter" - Ernesto Bronzetti, impresarul lui Kaka.

Mijlocasul brazilian a fost cumparat de Real Madrid de la AC Milan in vara anului 2009, formatia de pe Santiago Bernabeu platind 63 de milioane de euro in schimbul fotbalistului.