Ciprian Marica a infirmat informatiile aparute marti in presa din Turcia, conform carora atacantul lui VfB Stuttgart ar fi ajuns la un acord cu formatia antrenata de Gheorghe Hagi, Galatasaray Istanbul. Internationalul roman a precizat ca este in continuare jucatorul lui Stuttgart si ca informatiile aparute sunt doar "speculatii".

Ciprian Marica (VfB Stuttgart)Foto: Agerpres

Nevoia urgenta de intariri in atacul celor de la Galatasaray a dus in ultima vreme la nasterea mai multor zvonuri legate de transferurile unor jucatori romani, printre care Bogdan Stancu si Adrian Mutu. Marti, publicatia turca Star a informat ca Galatasaray a ajuns deja la un acord cu un alt atacant roman: Ciprian Marica, ce ar fi urmat sa primeasca suma de 1,5 milioane de euro pe an. Internationalul a infirmat insa zvonurile.

"Nu imi plac astfel de zvonuri la adresa mea. Nu am ce sa comentez, pentru ca totul este o simpla speculatie. Sunt jucatorul lui Stuttgart si nu imi permit sa spun ca mi-as dori sa joc la alta echipa. Nu pot sa spun ca nu mi-as dori o colaborare cu Hagi, ca doar este roman de-al meu. La fel, mi-as dori sa joc si alaturi de Mutu si de cat mai multi romani. Dar eu sunt jucatorul lui Stuttgart, iar restul sunt speculatii", a declarat Ciprian Marica, inainte de plecarea in Germania, potrivit Mediafax.