Portughezul Antonio Conceicao a fost prezentat oficial, sambata, in functia de antrenor principal al formatiei FC Brasov. Fostul tehnician al celor de la CFR Cluj a semnat un contract valabil pe cinci luni, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon. De asemenea, sambata, brasovenii au anuntat revenirea dupa sase ani a lui Iosif Kovacs, in functia de presedinte executiv al clubului.

"Ne-am innoit cu un antrenor, Antonio Conceicao, un tehnician care a mai antrenat in Romania la CFR Cluj. Suntem incantati ca am reusit sa aducem un antrenor cu nume in fotbalul portughez. Am speranta si convingerea ca vom iesi din subsolul clasamentului. O sa intarim lotul cu cativa jucatori de valoare", a declarat patronul Brasovului, Ioan Niculaie, potrivit site-ului oficial al formatiei.

"Sunt bucuros ca am ajuns la FC Brasov. Multumesc conducerii pentru increderea care mi s-a acordat. Va trebui sa muncim foarte mult, am nevoie de o colaborare corecta profesionala cu Daniel Isaila, pentru ca el cunoaste foarte bine lotul de jucatori. Promit ca voi face tot ce tine de mine pentru ca aceasta echipa sa creasca din toate punctele de vedere si sa-si indeplineasca obiectivele", a mentionat si noul antrenor al "Stegarilor".

FC Brasov va pleca in Antalya intr-un stagiu de pregatire in perioada 22 ianuarie - 9 februarie, timp in care va disputa cinci partide amicale.