A castigat toate trofeele alaturi de FC Barcelona, iar acum este dorit la Manchester (atat la United cat si la City). Josep Guardiola intarzie sa semneze o prelungire a contractului scadent in iulie 2011, iar Sandro Rosell (presedintele catalanilor) i-a facut tehnicianului o propunere incredibila: un contract in alb, in care Pep sa-si treaca singur salariul si durata intelegerii, informeaza Marca.

Josep Guardiola, omul momentului in fotbalFoto: AGERPRES

Jocul si rezultatele din ultimele sezoane ale Barcelonei au fost la inaltime, iar Guardiola este, in mare parte, artizanul succesului extraterestrilor.

Contractul antreorului cu Barcelona expira insa in luna iunie a anului urmator, iar oficialii catalanilor nu vor sa-l piarda pe Guardiola. Cum Pep intarzie sa dea un raspuns ferm, Sandro Rosell a uimit intreaga asistenta atunci cand i-a oferit tehnicianului un contract in alb.

In aceste conditii, Guardiola este cel care va trece durata intelegerii precum si suma pe care o va incasa. Jurnalistii de la Marca au precizat ca Barcelona il vrea pe antrenor pentru urmatorii cinci ani, in timp ce lui Pep nu ii sunt pe plac contractele de lunga durata.

Gazetarii iberici sunt de parere ca Barcelona ar putea anunta, pana la finalul anului in curs, semnarea unui nou contract cu Guardiola. Acesta insa, nu s-ar intinde pe mai mult de maxim doua sezoane.