Dusan Uhrin Jr este foarte aproape de cel de-al doilea mandat de pe banca tehnica a Timisoarei, tehnicianul ceh negociind cu oficialii formatiei de pe Bega preluarea alb-violetilor. Informatia a fost confirmata de catre Daniel Stanciu, team-managerul echipei din Liga 1.

Dusan Uhrin JrFoto: AGERPRES

"Dusan Uhrin jr va ajunge la Timisoara. O sa-l asteptam si pe Marian Iancu, iar maine (n.r. - luni) vom negocia cu Uhrin jr" - Daniel Stanciu (Mediafax).

Dupa 3-3 cu Gloria Bistrita, Cosmin Contra a fost demis din postul de antrenor principal al FC Timisoara, iar patronul Marian Iancu a precizat, la momentul respectiv, ca-l doreste pe Uhrin Jr pentru a se ocupa de echipa.

"Avand in vedere ca toata lumea din conducerea Politehnicii il vrea pe Dusan si el isi doreste sa se intoarca, nu cred ca vom intampina probleme. Sincer, in acest moment nu avem variante de rezerva, mizam totul pe o carte. Nu vom miza neaparat pe castigarea campionatului in retur. Momentan, obiectivul este participarea in cupele europene. Obiectivul se poate schimba dupa ce vom instala noul antrenor", a completat Stanciu la sport.ro.

Dusan Uhrin Jr s-a ocupat de pregatirea echipei alb-violete in sezonul 2007-2008, in timp ce in stagiunea 2008-2009 tehnicianul a fost antrenor principal la CFR Cluj.