Accidentat in ultimul meci al anului din Liga 1, cu Universitatea Cluj, castigat de Steaua cu 3-0, capitanul Cristian Tanase nu va putea ajuta echipa in ultimul meci al Grupei K din Europa League cu Napoli, programat saptamana viitoare, informeaza site-ul oficial al gruparii ros-albastre.

Tanase, indisponibil pentru meciul cu NapoliFoto: Hotnews

Tanase a simtit dureri la picior in timpul meciului de luni cu Universitatea Cluj, fiind schimbat de Mariu Lacatus in minutul 34, cu Romeo Surdu.

"FC Steaua Bucuresti anunta ca la controlul medical efectuat azi (n.r. miercuri) jucatorului Cristian Tanase i s-a descoperit o leziune fibrilara la nivelul muschiului femural de la piciorul drept. Aceasta afectiune il face indisponibil pe capitanul stelist pentru partida de miercuri, 15 decembrie, ce sa va disputa la Napoli, in ultima etapa a grupei K din UEFA Europa League", se arata in comunicatul Stelei.

FC Steaua disputa miercuri, 15 decembrie, de la ora 22:05, meciul decisiv pentru calificarea in primavara europeana. Ros-albastrii joaca ultimul meci al Grupei K, pe terenul italienilor de la Napoli, echipa cu care isi disputa locul al doilea, ultimul ce asigura calificarea in saisprezecimile competitiei. Steaua are nevoie de cel putin un punct pentru a merge mai departe in competitie.