Cand a semnat cu Craiova, Victor Piturca a cerut liniste si stabilitate financiara. La trei luni distanta, fostul selectioner a vorbit despre situatia critica pe care o traverseaza echipa fanion a Baniei. "Universitatea e intr-o situatie critica din punct de vedere financiar. Exista si varianta sa plec", a declarat tehnicianul intr-o conferinta de presa.

Victor Piturca Foto: AGERPRES

Locul 10, mult sub asteptari

"Am avut o perioada de 3 luni la Craiova oscilanta din punct de vedere al rezultatelor. Craiova chiar a realizat meciuri peste nivelul campionatului nostru, dar raman rezultatele din pacate. Am ramas pe locul 10, mai aproape de retrogradare decat de cupele europene".

Banii, marea problema in Banie

"Universitatea Craiova e intr-o situatie critica din punct de vedere financiar. Probabil daca nu as fi venit cu o suma de bani, cu care am imprumutat clubul, nu stiu daca si-ar mai fi putut derula activitatea. Jucatorii sunt neplatiti de cateva luni. Taxele catre stat nu sunt platite de ani buni, jucatorii extracomunitari trebuie sa paraseasca tara".

Craiova are datorii imense

"Datoriile sunt foarte mari, atat catre stat, jucatori si stafful tehnic si nu stiu ce se va intampla. Cand am venit am spus ca situatia financiara trebuie sa fie stabila si ca vreau sa am bani la dispozitie ca sa aduc jucatori si sa pot sa ma bat la primele 3 locuri. Acelasi lucru il spun si acum. Exista si sansa sa nu mai continui la Craiova, daca situatia financiara nu se va ameliora", a declarat Victor Piturca in cadrul unei conferinte de presa.

Dupa 18 etape disputate in Liga 1, Universitatea Craiova este pe locul 10 in clasament, cu 20 de puncte. Stiinta se afla la doar doua puncte de primul loc retrogradabil (Branestiul se afla pe 15, cu 18 puncte).