Internationalul roman Adrian Mutu este unul dintre nominalizatii postului Radio2 Caterport pentru premiul Bidonul de Aur 2010, acordat "celei mai mari dezamagiri" din Serie A, informeaza Viola News. In cursa pentru premiul "nedorit" se mai afla si jucatori ca Ronaldinho, Materazzi, Cassano sau Melo, acesta din urma fiind si castigatorul din sezonul trecut.

Adrian MutuFoto: Agerpres

Fotbalistii nominalizati pentru Bidonul de Aur in Serie A sunt: Felipe Melo (Juventus), Adrian Mutu (Fiorentina), Cassano (Sampdoria), Adriano (AS Roma), Diego (Juventus/ Wolfsburg), Amantino Mancini (Inter), Ronaldinho (AC Milan), Materazzi (Inter), Amauri (Juventus) si Cannavaro (Juventus/ Al Ahli). Castigatorul va fi anuntat duminica.

Adrian Mutu a inceput bine sezonul, inscriind sapte goluri in primele cinci partide, insa totul s-a schimbat pentru atacantul Fiorentinei in momentul in care a fost depistat pozitiv la un control antidoping, la finalul lunii ianuarie. Internationalul roman a fost suspendat pentru o perioada de noua luni, revenind pe gazon la sfarsitul lunii octombrie. Insa in noiembrie s-a accidentat, fiind nevoit sa stea din nou pe tusa. A revenit in primul "11" al Fiorentinei in urma cu trei zile, marcand si golul victoriei Fiorentinei in partida cu Cagliari, dupa o "seceta" de 319 zile.