A marcat primul gol dupa revenirea pe teren (a fost suspendat noua luni pentru consum de sibutramina), fiind unul dintre cei mai buni oameni ai Fiorentinei in victoria, scor 1-0, din partida cu Cagliari. Adrian Mutu a fost laudat de Razvan Lucescu, antrenorul tricolorilor apreciind din plin efortul si executiile atacantului. "A facut un meci foarte bun. A fost prezent in toate zonele si mi-a placut cum s-a aparat", a precizat selectionerul.

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

"Este un subiect foarte delicat pentru mine. Mutu este poate cel mai talentat jucator al Romaniei. Cred ca imi doresc lucruri absolut normale. Ca atunci cand vine la convocarea nationalei, sa se comporte corespunzator".

"Recunosc valoarea lui. Nu am contestat-o niciodata. Nu sunt convins ca Fiorentina l-ar fi incurajat atat de mult si i-ar fi dat atatea sanse daca italienii ar fi fost pe val, daca ar fi avut tot lotul la potential maxim. A facut un meci foarte bun. A fost prezent la faza de constructie in toate zonele si mi-a placut cum s-a aparat", a precizat Razvan Lucescu la sport.ro.