Universitatea Craiova a ajuns la a cincea etapa consecutiva fara victorie in campionatul intern si acuza arbitrajul pentru infrangerea de vineri seara, din prima etapa a returului Ligii 1. Oltenii au pierdut cu 1-2 in fata campioanei CFR Cluj si sar din nou la gatul arbitrilor, sustinand ca ambele goluri ale clujenilor au fost marcate din ofsaid.

Oltenii, invinsi de CFRFoto: Agerpres

Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova: "Suntem fraierii campionatului! Nu pot sa vorbesc de golul lui Kivuvu, care a fost dintr-un ofsaid mare. Ce sa mai vorbim? Cadu nu trebuia eliminat? Un jucator de la CFR a fost avertizat de cinci ori in prima repriza ca sa ia galben in minutul 93. Craiova e cea mai defavorizata echipa! In tur am avut doua penalty-uri. Etapa trecuta am luat gol din preluare cu mana! Daca DNA nu a facut curatenie ce rost are noi sa facem memorii legate de arbitraj?" (site-ul oficial al Craiovei)

Silvian Cristescu, presedintele Universitatii Craiova: "A fost viciere de rezultat. Avem doua goluri primite din ofsaiduri clare. Culio ataca mingea la primul gol. Rosu la Cadu, in minutul 35, cand loveste cu talpa intentionat. Este rosu clar. La faza cu Wobay, de la 1-1 a fost penalty clar ca la manual. Unele echipe acum au 10-12 puncte avans avantajate si altele 10-12 puncte mai putin din cauza arbitrilor. Vrem sa ne arbitreze corect. Ce putem sa mai facem, sa ne retragem din campionat? Sa faca CFR campionat propriu. Ce mai putem face daca arbitrii ne iau la misto? Arbitrajul din meciul cu CFR a facut totul intentionat, a fost viciere de rezultat. Cred ca in acest sezon am fost viciati de cel putin 15 puncte". (site-ul oficial al Craiovei)

Alin Minteuan, antrenor CFR Cluj: "Vreau sa-i felicit pe baieti pentru repriza secunda. La pauza si-au dat seama si ei ca trebuie mai mult sacrificiu pentru a obtine o victorie. Asa se castiga meciurile, cu sacrificiu si devotament. Sunt trei puncte, nimeni nu vrea sa greseasca, toata lumea acuza. Nu cred ca cineva a dorit sa greseasca in favoarea noastra". (Mediafax)