Liverpool a condus in Ghencea (Jovanovic 19'), dar Pepe Reina a pastrat sansele de calificare in primavara europeana dupa o gafa de proportii. "Este un rezultat mare pentru noi. Sunt multumit de modul in care jucatorii au evoluat. Sper sa reusim calificarea", a declarat Marius Lacatus dupa remiza cu cormoranii.

Pepe Reina, gafa imensaFoto: HotNews / DP

"Sunt multumit de modul in care jucatorii au evoluat, se putea scoate un rezultat mai bun, cu mai multa atentie. Am inceput practic meciul de la 0-1, din cauza unor erori in aparare. Daca eram mai atenti in faza defensiva si nu le ofeream oportunitatea sa înscrie la singura sansa avuta, rezultatul era mai bun. Trebuie mai multa atentie si pe faza de atac, am Inceput sa avem ratari care ne exaspereaza. Sper ca jucatorii sa aiba aceeasi atitudine si la meciurile urmatoare. Vreau sa multumesc si suporterilor, care au venit In numar mare la stadion. Sper ca prin evolutiile noastre viitoare sa-i facem sa fie alaturi de noi" - Marius Lacatus.

"Este un rezultat important si pentru mine, si pentru echipa, care ne mentine in lupta pentru calificare. Nu este simplu sa joci impotriva unei echipe titrate, speram sa mentinem linia de invincibilitate si la Napoli si sa ne calificam. Nu va fi deloc un meci usor cu Napoli, este o echipa buna, iar noi jucam in deplasare. Sper ca jucatorii sa-si dea seama ca va fi un meci greu acolo si sa reusim calificarea", a conchis tehnicianul echipei ros-albastre.

Vezi aici rezumatul partidei Steaua - Liverpool.