Steaua are soarta in propriile maini inainte de confruntarea cu Liverpool, victoria ducandu-i pe ros-albastri in primavara Europa League in cazul in care Utrecht si Napoli remizeaza. Un ajutor important pentru echipa lui Marius Lacatus vine tocmai din partea cormoranilor, Roy Hodgson urmand sa alinieze o echipa fara nume mari precum Gerrard, Torres, Carragher, Agger, Glen Johnson si Kuyt. Partida din Ghencea va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20.00.

Marius LacatusFoto: Hotnews

"E un joc foarte important pentru noi, intalnim un adversar tare. Sper sa scoatem cat mai mult pentru ca sansele de calificare in faza eliminatorie sa fie cat mai mari. Daca trecem mai departe, uitam de rezultatele negative din campionat" - Marius Lacatus.

"Calificarea ar fi o performanta extraordinara pentru mine. Chiar daca nu reusim sa castigam azi, e important sa ramana sansele intacte, putem sa speram si la Napoli. Ne-am bucura daca am avea stadionul plin, mereu am jucat foarte bine atunci cand am avut multi suporteri in tribune. Cu siguranta este cel mai important meci din cariera mea" - Florin Gardos.

"Kelly si Wilson vor juca impotriva Stelei si e o mare oportunitate pentru ei sa arate ce pot si sa pretinda un loc de titulari. Suntem intr-o situatie dificila in campionat, nu voi risca cu multi dintre jucatorii pe care ii vreau in teren cu Aston Villa. La prima vedere, vom fi o echipa slabita la Bucuresti, dar cred ca jucatori precum Cole, Babel, Jovanovici, Wilson, Poulsen, Pacheco sau Shelvey sunt mai mult decat capabili sa faca treaba buna la Bucuresti" - Roy Hodgson, antrenor Liverpool.

Clasament:

1. Liverpool 8 puncte

2. Steaua 5

3. Napoli 3

4. FC Utrecht 3

Meciurile zilei:

Steaua - Liverpool

FC Utrecht - Napoli

Ultima etapa (15 decembrie):

Napoli - Steaua

Liverpool - FC Utrecht

Echipele probabile:

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Ricardo - Szekely, Bogdan Stancu, Tanase - Surdu

Absenti: Galamaz, Brandan, Bilasco, Marinescu, Onofras (nu au drept de joc in EL), Kapetanos (suspendat), Radut (accidentat)

Liverpool: Reina - Kelly, Wilson, Kyrgiakos, Fabio Aurelio - Poulsen, Lucas - Joe Cole, Pacheco, Jovanovici - Babel.

Absenti: Gerrard, Torres, Carragher, Agger (accidentati), Glen Johnson, Konchesky, Raul Meireles, Rodriguez, Kuyt (menajati)

Ultimele partide in cupele europene:

Steaua - Utrecht 3-1

Liverpool - Napoli 3-1

Arbitri: Bulent Yildirim, ajutat de B. Simsek si H. Gocek (toti din Turcia).