​Real Madrid a suferit una dintre cele mai grele infrangeri din istoria El Clasico, galacticii fiind depasiti cu 5-0 pe Nou Camp. "Palma pentru Madrid, palma pentru Mourinho. Barcelona, o masina de fotbal. Ceea ce au facut baietii lui Guardiola a fost divin", a titrat presa internationala in legatura cu show-ul facut de Xavi, Iniesta, Messi si compania in fata albilor.

Barcelona, ce victorie!Foto: Reuters

"Barcelona, o masina de fotbal"

"Planeta fotbal a privit cu admiratie jocul incantator al echipei lui Pep Guardiola. Barcelona a facut instructie cu Real, iar catalanii sunt noii lideri ai campionatului. A fost prima infrangere pentru albi, dar ce infrangere" - Marca.

"O mana pentru Mourinho"

"Nu sunt multe de spus dupa un asemenea meci. Barcelona si-a sufocat adversarul si i-a administrat una dintre cele mai grele infrangeri. A fost 5-0 dupa un adevarat show facut de baietii lui Guardiola. Mourinho, depasit categoric" - AS.

"Orgasm pe Nou Camp"

"Umilinta istorica pentru Real Madrid pe Nou Camp. La 16 ani dupa ultima victorie cu 5-0, Barcelona a recidivat. A fost un adevarat spectacol, intreg mapamondul vazand suprematia catalana in fata unui Real extrem de slab" - Sport.es.

"Barca, divina, Mourinho umilit"

"Barcelona a castigat cu un categoric 5-0 in fata Realului, dupa o partida spectacol pentru catalani. A fost prima infrangere a sezonului pentru madrileni, una venita tocmai impotriva marelui rival. Guardiola a castigat net duelul cu Mourinho" - Gazzetta dello Sport.

"Minunea Barcelona"

"In El Clasico, pe teren a fost doar o echipa: Barcelona. Catalanii si-au ridiculizat adversarii, iar scorul a fost unul de necrezut: 5-0. Echipa lui Guardiola a dominat partida din primul si pana in ultimul minut. A fost Barca show, iar Mourinho a fost doar un simplu spectator" - Corriere dello Sport.

"Fantastico"

"5-0 este un scor pe care nimeni nu l-ar fi putut intui. Barcelona si-a demolat adversarul traditional, iar Mourinho nu a avut raspuns in fata lui Guardiola. Realul a fost de nerecunoscut, iar Jose nu-si face griji: " - L'Equipe.