Galatasaray a pierdut derbiul cu Besiktas (contand pentru etapa cu numarul XIV), scor 1-2, iar presa din Turcia il ataca pe Gheorghe Hagi, tehnician despre care precizeaza ca nu a reusit sa aduca vreun plus la formatia de pe Ali Sami Yen. "Contributia lui Hagi la echipa este zero", a titrat Aksam.

Gica HagiFoto: AGERPRES

"Hagi se numara printre cei care nu reusesc sa se adune si sa aduca o contributie la echipa. Pana acum nu a putut sa isi puna amprenta deloc pe joc. Este de neinteles cum un om ca Hagi, care cunoaste atat de bine fotbalul, nu poate sa isi arate influenta. Un antrenor nu poate sa scoata un fotbalist de pe teren din cauza unei suparari de moment. Hagi nu arata ca este un tehnician care sa actioneze pozitiv asupra jocului de pe banca. Ieri (n.r. - duminica), el practic a readus la viata echipa Besiktas. Contributia lui Hagi este zero!" - Aksam, conform Mediafax.

Balonul Hagi s-a spart

"Nicio schimbare pe care a facut-o nu a avut ca efect o intoarcere a scorului in favoarea echipei Galatasaray. Dupa cum netitularizarea lui Milan Baros a fost o greseala mare, faptul ca in repriza a doua l-a scos pe Servet si i-a cerut lui Cana sa joace ca stoper a fost o alta greseala fatala. Balonul Hagi s-a spart" - Vatan (conform Mediafax).

Hagi, rezultate de la venirea la Galatasaray:

Fenerbahce - Galatasaray 0-0

Galatasaray - Antalyaspor 2-1

Trabzonspor - Galatasaray 2-0

Galatasaray - Denizlispor 3-1 (in Cupa Turciei)

Galatasaray - Manisaspor 0-2

Kayserispor - Galatasaray 0-0

Galatasaray - Besiktas 1-2

Vezi aici rezumatul partidei Galatasaray - Besiktas: