Hristo Stoicikov incinge si mai mult spritiele inainte de marele derbi dintre Barcelona si Real Madrid, fostul international precizand ca "ii este scarba" de madrileni, cu toate ca au trecut multi ani de la ultimul El Clasico jucat. In alta ordine de idei, Stoicikov ii lauda pe Jose Mourinho si pe Cristiano Ronaldo: "eticheta de ingamfati le-a pus-o presa", a declarat bulgarul intr-un interviu pentru Marca.

Hristo StoicikovFoto: Reuters

Stoicikov si "scarba" pentru Real Madrid

"Mi-e scarba de Real Madrid, nu ma vei vedea niciodata imbracat cu un tricou alb. Meciul de luni este un alt Clasico, insa voi (n.r. - jurnalistii) nu incetati sa spuneti ca va veni Mourinho si ca pare mai mult decat atat, insa nu sunt decat trei puncte puse in joc" - Hristo Stoicikov (pentru Marca, citat de Mediafax).

Figo, mai urat pe Nou Camp decat Mourinho

"Messi este Dumnezeu si Cristiano este un fotbalist foarte bun. Portughezul este un castigator si are caracter. Niciodata nu renunta si asta este un plus pentru fotbal. Nu mi se pare o persoana rea, iar eticheta de «ingamfat» i-ati pus-o voi, presa. Oamenii de pe Camp Nou ii urasc pe Cristiano si Mourinho, insa il urasc mai mult pe Figo" - Hristo Stoicikov.

Jose Mourinho - un tip de treaba

"Jose nu este un tip rau, pacat ca oamenii nu-l cunosc asa cum il cunosc eu. Presa este cea care contribuie la imaginea pe care portughezul o are in randul suporterilor. Cand eram selectionerul Bulgariei, l-am vizitat la Londra, iar apoi cand a venit sa joace in Bulgaria in Liga Campionilor a venit la mine acasa".

Guardiola, cel mai bun antrenor

"Cred ca Pep a fost putin peste Mourinho in ultimii ani. Rezultatele obtinute de el au fost mai bune si cred ca va mai dura ceva timp pana cand un antrenor va reusi sa castige sase trofee intr-un an", a conchis Hristo Stoicikov.

Marele derbi dintre Barcelona si Real Madrid se va disputa, luni, de la ora 21.00, pe Nou Camp. Inainte de aceasta partida, galacticii se afla pe primul loc, cu 32 de puncte, in timp ce catalanii se afla la un punct in spatele lor.