Criticat de Arsene Wenger dupa episodul eliminarile lui Xabi Alonso si Sergio Ramos din partida cu Ajax, Jose Mourinho il ataca dur pe tehnicianul celor de la Arsenal despre care precizeaza ca este doar "un loser". "Sa le explice suporterilor de ce nu a mai castigat titlul din anul 2005", a precizat "The Special One".

Jose Mourinho Foto: Reuters

"Decat sa vorbeasca despre Real Madrid, mai bine domnul Wenger ne explica cum a putut sa piarda cu 2-0 (nr. contra celor de la Braga) in Champions League in fata unei echipe debutante in aceasta competitie. Povestea cu "gradinita" celor de la Arsenal incepe sa nu mai fie de actualitate. Sagna, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, Van Persie si Arshavin nu sunt copii. Arsenal are jucatori de top. In aceste conditii, Wenger ar trebui sa le explice suporterilor cum nu a reusit sa castige titlul din 2005", a declarat Jose Mourinho pentru The Sun, citat de Gazzetta dello Sport.

Declaratia lui Mourinho vine dupa ce Wenger a precizat ca "episodul eliminarilor" din partida Ajax - Real Madrid este unul "oribil si scandalos".

UEFA s-a autosesizat, iar forul european va incepe o ancheta in urma celor intamplate pe Amsterdam ArenA.