Fundasul echipei FC Sevastopol, din prima liga ucraineana, Vladislav Piskun, a provocat, duminica, un accident rutier extrem de grav, omorand patru persoane: o femeie de 26 de ani si fetitele acesteia, de doi, respectiv cinci ani, care au murit pe loc, si o femeie insarcinata care se afla pe locul din dreapta masinii fotbalistului, aceasta murind mai tarziu la spital. Potrivit martorilor, Pisukin a pierdut controlul masinii pentru ca se intrecea pe strazile din Sevastopol alaturi de un alt prieten.

Accident grav provocat de un fotbalistFoto: e-crimea.info

Presa din Ucraina informeaza ca, duminica dimineata, Pisukin s-a intalnit intamplator la un semafor cu un alt fotbalist si au hotarat sa se intreaca. Pisukin a incercat sa depaseasca un troleibuz aflat in statie, insa a pierdut controlul masinii sale, intrand pe trotuar. Autovehicolul s-a lovit de un stalp de beton, s-a izbit de o cladire, dupa care a lovit trei persoane aflate pe trotuar: o mama de 26 de ani si cele doua fetite ale ei.

Persoana din dreapta soferului, despre care initial s-a crezut ca este sotia fotbalistului, a suferit rani grave si a incetat din viata la spital. Potrivit politiei, femeia era insarcinata, dar nu era sotia lui Pisukin, ci o prietena de familie.

Jucatorul, care si-a fracturat piciorul si a suferit o comotie cerebrala, nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul accidentului si si-a marturisit vina. Politistii l-au scos cu greu din ghearele multimii furioase, l-au arestat si l-au dus intr-un centru de detentie.

Oficialii clubului FC Sevastopol au trimis condoleante familiilor indoliate, mentionand ca jucatorul nu mai evolua pentru echipa de trei luni, fiind in perioada de recuperare dupa o accidentare mai grava.