Campioana Italiei si a Europei nu reuseste sa depaseasca forma slaba in care se afla in ultimul timp. Inter Milano a pierdut un nou meci in Serie A, de data aceasta cazand victima celor de la Chievo (1-2). Fara a putea conta pe noua jucatori importanti, Inter a marcat golul de onoare in prelungiri, prin Eot'o, camerunezul putandu-se adauga listei absentelor pentru meciurile urmatoare, dupa ce a fost implicat intr-un incident gen Zidane-Materazzi.

Inter, invinsa de ChievoFoto: Reuters

Decimata de accidentari, Benitez neputand conta pe jucatori ca Coutinho, Maicon, Cristian Chivu, Walter Samuel, Thiaggo Motta, Sulley Muntari, McDonald Mariga, Joel Obi Chukwuma, Diego Milito si portarul Julio Cesar; Inter a inregistrat un nou esec in prima liga italiana.

Pellisier si Moscardelli au adus victoria lui Chievo, iar Eto'o a marcat in minutul al doilea al prelungirilor. "Dupa o infrangere nu suntem niciodata fericiti. Trebuie sa spun ca baietii mei au aratat caracter astazi, dar am avut probleme pe contra-atac. Baietii au fortat, dar pur si simplu n-a fost sa fie. Chievo a facut un meci minunat, dar o echipa ca Inter trebuie sa castige astfel de meciuri", a declarat la finalul meciului antrenorul Benitez.

"Nu e prima data cand sunt intr-o situatie asemanatoare si doar cu munca multa putem sa ne revenim. Avem o mare dorinta de a castiga si trebuie sa aratam acest lucru", a adaugat tehnicianul spaniol.

Camerunezul Eto'o a fost implicat intr-un incident in repriza a doua, cand l-a lovit cu capul in piept pe Bostjan Cesar. Arbitrul nu a vazut insa faza si nu l-a eliminat pe jucatorul lui Inter, dar camerunezul risca sanctiuni in zilele urmatoare de la oficialii din Serie A.

Rezultate de duminica din Serie A, etapa a XIII-a:

Genoa - Juventus 0-2 (Eduardo '18-autogol, Krasic '23)

Brescia - Cagliari 1-2 (Caracciolo '20-penalty/ Matri '63, Conti '66)

Catania - Bari 1-0 (Terlizzi '84)

Cesena - Palermo 1-2 (Bogdani '24/ Ilicic '11, Miccoli '51)

Chievo - Inter 2-1 (Pellisier '29, Moscardelli '82/ Eto'o '90+2)

Lecce - Sampdoria 2-3 (Michele '72, Diamoutene '83/ Pazzini '8, '41-penalty, '88)

Parma - Lazio 1-1 (Crespo '23/ Floccari '45)

In ultimul meci al etapei a 13-a, Napoli intalneste Bologna, duminica, de la ora 21:45.

Clasament:

1. AC Milan 29p

2. Lazio 26p

3. Juventus 23p

4. AS Roma 22p

5. Napoli 21p

6. Inter 20p