Steaua a avut de suferit pentru a obtine toate cele trei puncte pe terenul celor de la FCM Tg. Mures, in cea de-a XVI-a etapa a Ligii 1. Intr-o partida in care patru jucatori au fost eliminati (Bicfalvi - Steaua; Fernandes, Topic si Vasilache - Tg. Mures), ros-albastrii au fortat pe final jucand cu patru oameni in atac si au fost salvati in prelungiri de Marius Bilasco.

Marius Bilasco: Adio, Steaua!Foto: Agerpres

Click aici pentru rezultatele si clasamentul Ligii 1!

Prima repriza a aratat un joc incredibil de slab, fara nicio ocazie clara la vreuna dintre porti. Arbitrajul a atras insa toata atentia in primele 45 de minute, Alexandru Tudor aratand nu mai putin de opt cartonase galbene si doua rosii (lui Bruno Fernandes pentru o intrare intarziata la Kapetanos - in minutul 13, si lui Bicfalvi pentru un cot aplicat lui Astafei, in minutul 34).

In repriza secunda ambele echipe au inceput sa conteze si in atac, insa in doar trei minute gazdele au mai ramas fara doi jucatori pe teren. Topic a primit cartonasul rosu pentru o lovitura aplicata in fata lui Kapetanos (min. 65), iar Vasilache a fost eliminat pentru o intrare cu talpa la Bogdan Stancu (min. 68).

Lacatus a fortat in atac, inlocuindu-l pe Galamaz cu Bilasco. Cu doi oameni in plus pe teren, Steaua a fost lipsita de "nerv" in fata portii, Stancu, Kapetanos sau Surdu nereusind sa invinga defensiva gazdelor. Golul izbavitor pentru ros-albastri a venit in prelungiri, cand Bilasco a inscris printr-o lovitura de cap din opt metri (min. 90+2), dupa o centrare a lui Bonfim de pe partea dreapta. Astafei putea produce surpriza la faza urmatoare, dar a trimis peste poarta din sapte metri, iar FCM Tg. Mures a ramas fara niciun punct dupa aceasta intalnire.

Echipe de start:

FCM Tg. Mures: Stetca, Vagner (Pop '61), Cordos, Sosa, Fernandes, Topic, Vasilache, Vartic, Stere (Stanga), Fl. Dan (Roman '33), Astafei

Steaua: Tatarusanu, Bonfim, Galamaz (Bilasco '72), Gardos, Brandan, Surdu (Radut '82), Bicfalvi, Ricardo, Tanase (Marinescu '61), Stancu, Kapetanos