"Si pe mine ma surprinde rapiditatea acestei mutari. Am luat decizii la fel cum am facut toata viata, si anume pe fuga", a declarat MM Stoica dupa ce a acceptat sa preia functia de manager general al Stelei. Viitoarea schimbare din Ghencea ar putea fi Dan Petrescu in functia de antrenor principal. "E posibil orice", a declarat Narcis Raducan, directorul sportiv al ros-albastrilor.

Se reface cuplul Petrescu - Stoica la Steaua?Foto: AGERPRES

"Si pe mine ma surprinde rapiditatea acestei mutari. Am luat acesta decizie, de a merge cu echipa la Targu Mures la fel cum am luat decizii toata viata, si anume pe fuga. Luni voi explica intr-o conferinta de presa motivele acestei mutari ale mele. Din momentul in care am luat hotararea, imi era greu sa stau departe de echipa", a declarat Mihai Stoica, la aeroport, in timpul plecarii spre Targu Mures.

"A fost o mutare surprinzatoare. Nu stiam nimic pana astazi (nr. vineri). Nici cu Mihai nu prea am apucat sa vorbesc prea multe la telefon. Acum este posibil sa vina si Dan Petrescu chiar daca el acum doua zile mi-a zis ca 90% ramane la Kuban, dar dupa decizia lui Meme de a veni la Steaua se pot schimba lucrurile. Totusi, venirea lui Meme nu ar trebui sa il îngrijoreze pe Lacatus pentru ca cei doi au lucrat impreuna la Galati si s-au inteles foarte bine. Mihai Stoica este omul care poate fi o legatura intre jucatori, patron si suporteri. Este o lovitura data de Steaua" - Narcis Raducan, directorul sportiv al Stelei.