Selectionerul Italiei, Cesare Prandelli, a anuntat, marti, echipa pe care o va alinia la start in meciul amical contra Romaniei, de la Klagenfurt (Austria). In dorinta sa de a crea o generatie tanara si unita a Italiei, tehnicianul ii va introduce inca din primul minut pe cei patru debutanti la nationala: Diamanti, Ranocchia, Balzaretti si Ledesma.

Cesare Prandelli, selectionerul ItalieiFoto: Reuters

"Romania este o echipa buna, cu multi jucatori buni. Va fi un meci dificil pentru noi. Ei sunt organizati si pun presiune pe adversar. Nu ne va fi usor. Eu vreau ca noi sa atacam. Ma astept la fler si fantezie in jocul nostru, nu vreau sa vad o echipa timida. Vreau sa vad un joc de calitate", a declarat Prandelli dupa antrenamentul de marti al nationalei Italiei.

Echipa de start a Italiei: Viviano; Santon, Ranocchia, Bonucci, Balzaretti; Aquilani, Ledesma, Mauri, Diamanti; Balotelli, Rossi

Meciul amical dintre Romania si Italia va avea loc miercuri, 17 noiembrie, de la ora 21.30, si va putea fi urmarit in direct la Protv si in format Livetext pe HotNews.ro.