A fost adus ca un salvator, a primit laude dupa remiza cu Fenerbahce, dar a cazut in dizgratie dupa doua infrangeri consecutive (ultima, pe propriul teren cu Manisaspor). Gica Hagi este aspru criticat de jurnalistii turci: "Hagi nu este un antrenor bun. Ce a facut pentru a ajunge la Galatasaray?", se precizeaza in Fotomac.

Gica HagiFoto: AGERPRES

"Hagi nu este un antrenor bun. De la Galatasaray a fost demis, de la echipa nationala a Romaniei la fel. Unde a facut treaba? Crede cineva ca Hagi este un nume ca antrenor? A jucat fotbal in Italia, si-a creat un nume acolo. Insa a avut vreo oferta din Italia? Are un nume si in Spania. Dar vreo oferta? In America a scris istorie in 1994, toti americanii il iubesc. Dar i-au facut vreo oferta? Ce a facut pentru a ajunge la Galatasaray? Daca era bun, nu mai era liber de contract", se precizeaza in Fotomac (conform prosport).

De cand a preluat-o pe Galata, Hagi a bifat doua victorii, un egal si doua infrangeri, iar fanii sunt deja nemultumiti de evolutia echipei sub comanda fostului international roman.

Clasament:

1 Trabzonspor 29 puncte

2 Kayserispor 27

3 Bursaspor 25

4 Istanbul Buyuksehir 22

5 Fenerbahce 21

6 Besiktas 20

..........................

10 Galatasaray 16.