Cu toate ca rezultatele intarzie sa apara, optimismul domneste la echipa nationala a Romaniei, selectionerul Razvan Lucescu fiind de parere ca in urmatoarea perioada vom avea si motive de bucurie. "Va veni momentul in care ne vom bucura si noi de succese. Eu sunt optimist", a precizat tehnicianul tricolorilor inainte de partida amicala cu Italia (miercuri, 17 noiembrie, ora 21.30, Klagenfurt).

Razvan Lucescu Foto: Hotnews

Conjuctura nefavorabila - responsabila de rezultatele mai slabe

"Moralul nostru trebuie sa fie unul bun. Au fost anumite rezultate care au depins de conjunctura, iar in cele mai multe cazuri aceasta conjunctura nu ne-a fost favorabila. O sa vedeti ca va veni momentul in care ne vom bucura si noi de succese" - Razvan Lucescu (Dolcesport).

"Noi nu am fost obisnuiti sa respectam reguli, ori lucruri importante in viata nu poti face fara sa te supui anumitor restrictii. Trebuie sa ii respecti pe cei din jur, sa stii ca faci parte dintr-un colectiv, sa-ti stii locul. Trebuie sa intelegem ca mentalitatea noastra trebuie schimbata. Cine nu accepta nu va face parte din acest grup", a mai precizat selectionerul echipei nationale a Romaniei.

Vor veni si rezultatele

"Daca ne gandim la rezultate, nu sunt multumit, dar dincolo de aceste rezultate a existat si o conjunctura care ne-a facut sa nu obtinem cate puncte am fi meritat. Eu sunt optimist", a conchis Razvan Lucescu (Dolcesport).

Vezi aici lotul Romaniei pentru amicalul cu Italia.

Grupa D, clasament

1 Franta 9 puncte (4 jocuri)

2 Belarus 8 (4 jocuri)

3 Albania 5 (4 jocuri)

4 Bosnia 3 (3 jocuri)

5 Romania 2 (3 jocuri)

6 Luxemburg 0 (4 jocuri)

Urmatoarele meciuri:

Luxemburg - Franta (25 martie 2011)

Bosnia - Romania (26 martie 2011).