Cu trei etape ramase de disputat pana la finalul turului Ligii 1, Otelul Galati si-a consolidat pozitia de lider in clasament, invingand in deplasare Craiova lui Victor Piturca, scor 1-0, si are sanse foarte mari sa fie campioana de toamna. Fara a avea nume mari in lot, Otelul compenseaza prin forta grupului.

Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati: "Nu pot decat sa felicit echipa pentru ca am obtinut o victorie in fata unei formatii foarte bune din Liga I. Nu stiu daca am inceput sa fim luati in seama, dar adversarii nostri vor avea parte de o echipa determinata, de o echipa care munceste. Datorita atitudinii suntem pe primul loc, nu avem jucatori valorosi, dar grupul e puternic. Aceste rezultate nu sunt intamplatoare, avem jucatori tineri, care vor sa faca performanta. Ma bucur pentru cele trei puncte, il respect pe Piturca, am invatat multe de la el. N-am avut de luat nicio revansa, Piturca este un antrenor mare si va trece multa vreme pana voi putea sa-l ajung".

Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova: "Ne pare rau de atmosfera de pe stadion, de suporteri. Este pentru a doua oara consecutiv cand nu le putem oferi o bucurie, mai ales ca astazi era si o zi speciala. Nu intotdeauna echipa care domina jocul castiga, si asta s-a intamplat si de aceasta data. Meritam cel putin un punct. Poate a intervenit si oboseala, pentru ca am avut doua meciuri grele, unul in cupa si unul in campionat, pe terenuri foarte grele, poate cele mai proaste din Liga I, si am folosit si aceeasi formula de fiecare data. Speram sa reusim sa ii capacitam pe baieti pana la jocul de cupa cu Dinamo si sa ne atingem obiectivul pe care ni l-am propus". (Mediafax)

Adrian Mititelu, finantator Universitatea Craiova: "Nu cred ca Otelul s-a comportat ca o mare campioana, s-au strans ciorchine acolo in mijlocul careului. Parerea mea e ca e o victorie nemeritata a Otelului si nu cred ca rezultatul reflecta ce s-a intamplat in teren. Noi jucam foarte ofensiv, adversarii scapa pe contra-atac, dau un gol si apoi e greu sa dai gol prin padurea aia de jucatori. Au sanse mari cei de la Otelul sa ia titlul. Vom juca si noi in retur la Galati si va fi greu sa mai stea cu zece oameni in careu".

Marius Stan, director general OtelulGalati: "Este o victorie meritata. Baietii nostri s-au daruit extraordinar, ei insisi fiind extraordinari! Am intalnit o echipa buna. Craiova a jucat in 12, a avut un public fantastic. Cu aceasta victorie trebuie sa fim luati in seama de toata lumea. Deocamdata ne gandim la meciul cu Branestiul, unul poate mai greu decat cel din Banie. Am avut emotii in fata acestui public extraordinar, care merita o echipa in cupele europene". (otelul-galati.ro)