Cu doar doua puncte acumulate, Steaua mai poate pastra sanse reale in cursa calificarii in "primavara" Europa League doar in cazul unui succes in fata celor de la Utrecht. "Daca nu castigam, sansele de a merge mai departe vor fi minime", a precizat Marius Lacatus. Partida de totul sau nimic pentru ros-albastri va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro de la ora 22.00.

In tur, a fost 1-1 in Olanda Foto: Reuters

"Victoria cu Utrecht este necesara pentru a ne pastra sansele de a merge mai departe in Europa League. In cazul in care nu invingem Utrecht, trebuie recunoscut ca sansele de calificare in primavara europeana sunt minime. Avem nevoie de liniste pentru a pregati meciurile cu Rapid, jucam cateva meciuri foarte dificile in decursul unei saptamani" - Marius Lacatus.

"O vedem pe Steaua drept cea mai buna echipa din grupa, vrem sa ne ridicam la nivelul adversarului pe care il vom avea. Am pierdut in campionat, insa trebuie sa ne revenim si sa aratam ca a fost doar un accident" - Ton du Chatinier, antrenor Utrecht.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo Alves, Latovlevici - Nicolita, Radut, Ricardo, Tanase - Surdu, Stancu. Antrenor: Marius Lacatus.

Utrecht: Vorm - Cornelisse, Schut, Wuytens, Nesu - Silberbauer, Nijholt - Duplan, Maguire, Mertens - Van Wolfswinkel. Antrenor: Ton du Chatinier.

Arbitri: Stanislav Suhina, ajutat de O.Telovalnikov si V.Drozdov (toti din Rusia).

Meciurile zilei:

Steaua - Utrecht

Liverpool - Napoli

Clasament Grupa K:

1 Liverpool 5 puncte (4-1)

2 Napoli 3 (3-3)

3 Utrecht 3 (1-1)

4 Steaua 2 (5-8).