CFR-ul a pierdut categoric, scor 4-0, partida cu Bayern Munchen, iar Sorin Cartu a fost fluierat copios la finalul disputei de spectatori. "Cartu este antrenorul echipei si se bucura de increderea noastra", a declarat Iuliu Muresan, presedintele campioanei Romaniei. In urmatorul meci din Champions League, Clujul va evolua la Basel.

Iuliu Muresan Foto: Rompres

"Nu am facut o partida buna, dar am avut 20 de minute in care puteam sa intorceam soarta meciului la inceputul reprizei a doua. Am avut si ghinion, daca ne gândim la mingea scoasa de pe linia portii si la bara lui Piccolo. Daca la Munchen am decis meciul prin doua autogoluri, acum am platit pentru cele doua greseli mari de aparare din prima repriza. Nu mi se pare normal ca fanii sa-i fluiere pe Cadu si Cartu. Cartu ramane antrenorul nostru si are increderea noastra" - Iuliu Muresan, presedinte CFR Cluj.

Spera sa obtina un rezultat bun la Basel

"Speram sa scoatem un rezultat bun la Basel. Este bine ca mai avem sanse pentru Europa League, desi noi ne-am fi dorit optimile Ligii Campionilor. Din experienta anterioara in LC, am invatat ca primele doua partide sunt cele mai importante, pentru ca sezonul incepe mai tarziu in campionatele mari si incet-incet echipele importante isi intra in ritm", a conchis Muresan.

Grupa E, clasament:

1 Bayern Munchen 12 puncte

2 AS Roma 6

3 CFR Cluj 3 (5-10)

4 FC Basel 3 (7-8).

Urmatoarele partide:

23 noiembrie:

AS Roma - Bayern Munchen

FC Basel - CFR Cluj.