Real Madrid ramane fara victorie pe San Siro si dupa disputa de miercuri seara cu AC Milan, echipa pregatita de Jose Mourinho reusind sa salveze remiza in minutul 94. Inzaghi a bifat o dubla, dar italienii nu au putut sa invinga un Real care a crezut in sansa sa pana la ultima faza.

Filippo Inzaghi Foto: Reuters

Dupa minute bune de suprematie, Higuain a facut dreptate, iar Realul a intrat la pauza cu 1-0. Intrarea lui Inzaghi (in a doua repriza) a dinamizat jocul ofensiv al Diavolului, iar Milanul a trecut in avantaj (dupa golurile din 68', 78'). Pedro Leon avea sa inchida tabela in minutul 90+4', iar Madridul a ajuns la cota 10 puncte acumulate.

"Egalul este rezultatul echitabil, iar asta pentru ca Realul a avut ocaziile mai multe si mai mari in prima repriza. Am primit gol la una din ultimele faze, iar asta spune multe despre concentrarea noastra. Trebuie sa imbunatatim jocul nostru, avem nevoie sa nu mai ratam atat. Echipa noastra este una buna si vom lupta pana la capat in Champions League si in Serie A" - Massimiliano Allegri, antrenor AC Milan.

"A fost un meci deosebit facut de doua echipe mari. Suntem o echipa buna care practica un fotbal de mare clasa. Nu pot sa spun ca sunt foarte multumit de rezultat, mai ales din cauza faptului ca trebuia cand am avut posibilitatea. Am avut caracter si vreau sa terminam pe primul loc in grupa. Mi-a facut placere sa joc la Milano, pentru ca aici suporterii sunt deosebiti si isi imping echipa de la spate pe toata durata meciului. Toata lumea cred ca s-a bucurat de acest clasic al fotbalului european" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

Vezi aici rezumatul partidei AC Milan - Real Madrid.