"Ne-am batut singuri", este concluzia CFR-ului dupa meciul pierdut categoric pe teren propriu in fata nemtilor de la Bayern Munchen, in Liga Campionilor, scor 0-4. Clujenii au stat departe de autogoluri, dar au oferit nemtilor pe tava golurile.

Sorin Cartu, antrenor CFR ClujFoto: Reuters

Sorin Cartu, antrenor CFR Cluj: "E o diferenta mare, e rusinos, am facut o prima repriza de toata jena. In a doua am avut ocazia de a reveni, dar am ratat. Daca vii la un meci cu Bayern sa ratezi, nu ai nici o sansa. E totusi Bayern Munchen, va dati seama ce se intampla daca jucau si absentii, daca celor care s-au prezentat n-am reusit sa le facem fata. Mai avem doua jocuri, sa vedem ce va fi, dar la ce am aratat in prima repriza nu stiu daca meritam sa ne gindim la calificare" (TVR)

Louis van Gaal, antrenor Bayern: "Clujul are multi jucatori tehnici, dar nu evolueaza precum o echipa adevarata. Sunt foarte multumit de jocul nostru, cu exceptia inceputurilor de repriza. Cam 80 de minute am jucat bine, am stat bine pe teren si am marcat multe goluri. Echipa mea a jucat mult mai bine decat in meciul de la Munchen. Cheia jocului de astazi a fost Schweinsteiger".

Culio: "N-am jucat nimic, asta e adevarul. Bayern e o echipa mare. A castigat pe merit si vom vedea ce vom face duminica cu Dinamo. Trebuie sa castigam duminica neaparat".

Eduard Stancioiu: "La scorul asta meritam orice fluieraturi, din partea oricui. Eu n-am fost omul meciului astazi, poate Butt. De data aceasta n-am mai luat autogol, dar coechipierii m-au ajutat sa ajungem la cifra patru. Daca am reusi calificarea in primavara Europa League, ar fi extraordinar pentru noi".

Ionut Rada: "Ne-am batut singuri astazi. Le-am pus cateva goluri pe tava. Nu stiu ce avem: ba dam autogoluri, ba facem cadouri. Pur si simplu atat am putut astazi".