Inter a pierdut pe terenul celor de la Tottenham (scor 3-1), iar Chivu a fost criticat pentru prestatia sa modesta: "Ce cauta printre titulari?", a scris presa din Peninsula. Cu toate acestea, internationalul roman a reusit din nou sa iasa in evidenta, capitanul tricolorilor bifand inca o discutie in contradictoriu cu antrenorul Rafael Benitez, informeaza Gazzetta dello Sport, citata de Mediafax.

Cristi ChivuFoto: AGERPRES

In momentele in care englezii ii presau pe italieni, Chivu a comentat la adresa indicatiilor tactice gandite de Benitez: "Daca facem asa, riscam", a precizat fundasul. In replica, antrenorul i-a raspuns clar: "Trebuie sa ramai acolo". Chivu a avut insa ultimul cuvant, internationalul roman raspunzandu-i tehnicianului sau: "Nu, nu e asa".

Acesta a fost al doilea episod in care Chivu i-a raspuns lui Rafael Benitez, dupa cel petrecut pe 25 septembrie, la infrangerea, scor 1-0, din partida cu AS Roma. "Daca nu schimbi ceva, daca nu alearga si ei, eu ies de pe teren", a declarat atunci Cristi.

"Impreuna cu Maicon au fost cei mai slabi, pacat ca la el (nr. Chivu) este insa o recidiva. Este de nerecunoscut, mereu lent si niciodata nu are treaba cu mingea" - agentia Datasport despre evolutia lui Chivu cu Tottenham.