Sferturi de finala, program:

Cupa RomanieiFoto: Hotnews

Rapid - Steaua

CFR Cluj - Gloria Bistrita

FC Brasov - FC Timisoara

Dinamo - U Craiova

*Prima echipa extrasa va fi cea care va organiza disputa

"Vom juca de doua ori in Giulesti, ma gandeam ca ar fi fost bine sa jucam cu Brasov sau Bistrita. Pana la urma, e mai bine asa, jucatorii au sansa sa se revanseze. Avem ghinion ca jucam in Giulesti, dar trebuie sa demonstram ca suntem o echipa. Sper ca noi sa fim cei care merg mai departe" - Narcis Raducan directorul sportiv al Stelei (sport.ro).

"Mi-am dorit Dinamo, dar as fi vrut sa vina la Craiova. Nu vrem sa jucam cu cateva mii de spectatori in Stefan cel Mare. De-a lungul timpului ne-au mai furat un titlu, niste jucatori, dar acum este o alta poveste. Cupa este un obiectiv important pentru noi" - Silvian Cristescu, presedinte U Craiova (sport.ro).

"Va fi un meci destul de greu, Craiova este o echipa tanara. Dinamo vrea tot timpul castigarea campionatului si a cupei. Meciul va fi la Bucuresti, la fel ca si in Liga 1. Trebuie sa trecem mai departe si sa castigam trofeul. La cele doua dispute cu Craiova sunt sigur ca stadionul va fi plin, la fel ca la meciul cu Steaua" - Constantin Danilescu, director sportiv Dinamo (sport.ro).

"Tragerea la sorti a fost una buna, dar Brasovul este o echipa care ne-a pus mari probleme in campionat. Speram ca la jocul din Cupa Romaniei sa fie altele datele problemei. In aceasta faza a competitiei, orice adversar este dificil. Vrem sa ne calificam" - Gheorghe Chivorchian, presedinte FC Timisoara (sport.ro).

"E un meci greu, dar toti adversarii erau la fel. Clujul a castigat ultimele trofee, ne intalnim de doua ori intr-o saptamana. Pentru Gloria este o performanta ca a ajuns pana aici, dar pentru noi este mult mai important campionatul. Vom trata insa si cupa cu seriozitate" - Nicolae Manea, antrenor Gloria (sport.ro).

"A mai fost Rapid - Steaua si in Cupa UEFA. Ne-am dorit sa jucam in Giulesti, e bine ca asa a iesit, sortii ne-au ajutat. Steaua este o echipa grea, un adversar pe masura. Vom vedea ce va fi, timpul este scurt pana la aceasta dubla cu formatia din Ghencea. Nu imi doresc ca Steaua sa arate o alta fata in Giulesti. Publicul va fi un atuu, dar nu va fi suficient acest lucru. Un meci se castiga pe teren. Nu suntem favoritii, sansele sunt egale. Imi doream mai mult sa jucam cu Dinamo decat cu Steaua" - Dinu Gheorghe, presedinte Rapid (sport.ro).

Capi de serie au fost: CFR Cluj, Steaua, Dinamo, FC Timisoara

Urna a doua: Rapid, Universitatea Craiova, Gloria Bistrita si FC Brasov.

Disputele contand pentru sfertuile de finala se vor desfasura in data de 10 noiembrie.